Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 40€ και άνω - 10% εκπτωση σε πληρωμές με κατάθεση ή με κάρτα.

CrystalThoughts

Καλάθι

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

c Expand All C Collapse All

Το ποσό που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας θα είναι όλο το ποσό που έχετε πληρώσει για τα κοσμήματα πλην των αρχικών εξόδων για τα μεταφορικά και των εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημά μας. Συνολικά δηλαδή σας επιστρέφεται όλο το ποσό πλην του κόστους που αντιστοιχεί στα μεταφορικά.

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών με Γενική Ταχυδρομική.

 Η χρέωση της αποστολής με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα είναι 5,80€.

Η χρέωση της αποστολής με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα για όλη την Ελλάδα είναι 4,80€.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier ενδέχεται να έχει άλλη χρέωση, επικοινωνήστε μαζί μας προτού προβείτε στην παραγγελία σας εάν είστε από απομακρυσμένα νησιά η δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας.

Για το εξωτερικό:

Για αποστολές προς το εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή παρά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να ελέγχεται το spam σας γιατί μερικές φορές ενδέχεται να βρεθεί εκεί το email μας.

 

Category: Αποστολές

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας και να βάλετε καινούργιο! Θα μπείτε στην κατηγορία ο λογαριασμός μου, θα επιλέξετε αλλαγή κωδικού και αφού συμπληρώσετε το email με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό εμείς θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο. Θα πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο και το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας!

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο www.crystalthoughts.gr. Επιλέγοντας «guest checkout» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε κοσμήματα που έχετε παραλάβει εντός 15 ημερών από την ημέρα που τα παραλάβατε. Αναγκαία προϋπόθεση είναι να συσκευάστε καλά τα κοσμήματα (στις συσκευασίες που σας έχουν αποσταλεί) προκειμένου να είναι προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Επίσης για επιστροφές από το εξωτερικό επιβαρύνεστε οι ίδιοι με τα έξοδα αποστολής για επιστροφή από τη χώρα διαμονής σας στην Ελλάδα. Μόλις γίνει παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πιστωθεί ολόκληρο το ποσό της αξίας τους πλην των μεταφορικών για αποστολή στο εξωτερικό (βλ. Τρόποι Αποστολής).

Η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει. Αν είχατε προπληρώσει με πιστωτική κάρτα, με την άφιξη των προϊόντων στο κατάστημά μας, ακυρώνεται η χρέωσης της κάρτας σας και τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, αν είχατε επιλέξει αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στις 2 περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μας υποδείξετε το IBAN του λογαριασμού σας όπου και θα πιστωθούν τα χρήματα των προϊόντων που επιστρέφετε εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Εννοείτε δεχόμαστε επιστροφές, αρκεί να πληρούν κάποιες προδιαγραφές.

  • Η ημερομηνία παραλαβής με την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος να μην ξεπερνά της 7 ημέρες.
  • Το προϊόν να επιστρέφετε στην αρχική του συσκευασία.
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί (κοπεί, σπάσει, κτλ.)
  • Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον καταναλωτή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για πιο λόγο θέλετε να γίνει η επιστροφή.

Μόλις παραλάβουμε και εγκρίνουμε την επιστροφή σας, μπορείτε είτε να επιλέξετε άλλο προϊόν είτε να σας επιστραφούν τα χρήματα.